Yes-Bouw voor alle klussen

Klusjes team

Yes bouw: elke klus €25,- exclusief BTW per uur.

Klussen in en rondom het huis kan veel hommeles opleveren aan het thuisfront, omdat er half werk is gedaan. De meeste klussers hebben fantastische plannen, maar dan maken ze het niet af! Meer dan de helft van de Nederlanders heeft wel niet afgemaakte klusjes in zijn of haar huis. Dit kan variëren van behangen en schilderen tot badkamers en keukens inbouwen. 

Vroeger

Vroeger leefden we anders. Er was vaak wel een vriend of buurman die bereid was om je te helpen met een paar klussen in en rondom om je huis. In no time had je dan samen de klus geklaard en de volgende dag nodigde je hem uit om gezellig te komen eten om hem te bedanken. Maar vandaag de dag is het leven haastig en druk. Iedereen (en jij zelf ook!) heeft het druk en de mensen voelen zich al snel bezwaard om iemand om hulp te vragen.  Heel begrijpelijk, maar daarmee is je doe-het-zelf probleem nog niet opgelost!

Vastgelopen en uitgesteld

Eenmaal vastgelopen en niet meer wetend hoe ze de klus nu af moeten maken…. Laten veel mensen die klus dan maar liggen. Wachtend op een oplossing? Tja, die gaat er niet komen, want klussen maken zichzelf nou eenmaal niet af!  Er gewoon maar niet meer aan denken! Maar het thuisfront zit ondertussen wel in een rommelig huis. Ze moeten zich redden zonder keuken of badkamer of dagelijks kijken naar onbehangen en ongeschilderde muren.

Onenigheid

Veel samen klussende stellen krijgen wel eens ruzie tijdens het klussen.  Ze verschillen van mening over de aanpak van een klus, met als gevolg de nodige irritaties. Een andere reden voor al die boosheid is het feit, dat de partner halverwege de klus de handdoek in de ring gooit.  Op zo’n moment is het het beste om een professional in te schakelen, die al dat werk uit je handen kan nemen. Het werk wordt professioneel gedaan en iedereen komt weer tot rust.

Yes-Bouw.nl

Na het lezen van alle problemen hierboven bieden wij je de oplossing voor al deze troubles. Yes-Bouw.nl is een gerenommeerd klussenbedrijf, met een ruime ervaring. Ons enthousiaste team van ervaren schilders, behangers, loodgieters, vloerenspecialisten en electriciens levert maatwerk. We rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 25 kilometer rond Utrecht. Er wordt vooraf een duidelijke prijsopgave gegeven, geen addertjes onder het gras! Redelijke schattingen kunnen online en telefonisch gegeven worden, afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Maar we komen in de meeste gevallen vrijblijvend en gratis ook op locatie kijken om een correcte evaluatie van de werkzaamheden te kunnen maken. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan!

Onze werkzaamheden

Zoals je ziet, is Yes-Bouw.nl een allround bouwbedrijf. Onze offertes zijn in principe inclusief de benodigde materiaalkosten. Alle informatie kan je terugvinden op de website. Heb je nog vragen? Onze medewerkers staan je met plezier te woord, om al je vragen uitgebreid te beantwoorden. 

T: 030 744 0250