Corona schot
Voor welke klus(sen) wilt u ons boeken?

Steeds meer winkels plaatsen plexiglas en/of schotten als voorzorgsmaatregelen om hun klanten en eigen personeel te beschermen tegen mogelijke besmettingen van het coronavirus. Na het laatste persbericht volgen ook steeds meer kantoren, salons, horeca en andere werkvoorzieningen zodat ook zij veilig en voorzichtig hun deuren weer kunnen openen.

De vraag naar het installeren van deze beschermmiddelen is hoog en wij begrijpen maar al te goed dat jij dit het liefst uit handen geeft aan een professional. Vandaar dat wij onze diensten hebben uitgebreid en zijn gaan specialiseren in het installeren van deze beschermende tussenschotten.

“Wij installeren binnen één week beschermende plexiglas-schilden tussen jou, jouw collega’s en/of klanten.”

Deze nieuwe maatregelen kunnen van cruciaal belang zijn om de verspreiding van infecties te voorkomen. Elk beschermingsschildis gemaakt van dik plexiglas dat bedoeld is om lang mee te gaan. Tevens kunnen we deze op maat snijden en zijn deze gemakkelijk schoon te maken.

“De schotten dienen als een beschermende barrière tussen klanten en/of medewerkers van jouw werkomgeving en zal voor meer geruststelling en gemoedsrust zorgen.”

Wij geloven dat in tijden van de pandemie deze schotten een goede en veilige oplossing biedt op lange termijn. Wij helpen jou en jouw bedrijf graag veilig door deze tijden heen.

Wil jij dat wij een tussenschot bij jou installeren? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.