€25,00 exclusief btw per/uur.

Ook voor onze schilderwerkzaamheden werken wij tegen het scherpe tarief van €25,00 exclusief btw per uur. Geen addertje onder het gras.

Vooraf je kosten inzichtelijk.

Meestal kunnen wij vooraf telefonisch of per mail een nauwkeurige inschatting van de kosten maken. Uiteraard bieden wij ook in de meeste gevallen een gratis offerte op locatie aan indien dit telefonisch niet mogelijk is. 

Gratis offerte op locatie.

Bovendien kunnen wij vaak binnen enkele dagen al op locatie de werkzaamheden uitvoeren.

Professioneel resultaat.

Om het gewenste resultaat te behalen is het allereerst belangrijk dat we samen kijken naar je wensen. Daarvoor is het in het specifiek met schilderwerk belangrijk dat we natuurlijk de juiste kleur en soort verf voor de opdracht vaststellen. Onze schilders hebben veel ervaring en kunnen daarbij goed adviseren.

Goed advies.

Behalve kleurkeuze is het erg belangrijk dat we kijken naar de ondergrond, maar ook hoe (intensief) een oppervlakte gebruik wordt. Zo kunnen we ook een adviserende rol betekenen in de kwaliteit verf, het aantal lagen en zorg dragen dat daar de juiste voorbewerking uitgevoerd wordt voor een duurzaam resultaat. 

Onze schilders werken nauwkeurig en controleren het werk ook grondig. Dat betekend dat we ook het voorwerk grondig uitvoeren om een beter eindresultaat te kunnen garanderen. 

Met zorg voor uw spulletjes.

Tot slot vinden wij het belangrijk om mensen gerust te stellen dat we ook met de grootste zorg voor uw inventaris en inboedel de opdracht uitvoeren. In overleg kunnen wij de ruimte gedeeltelijk legen of afdekschermen gebruiken. 

Kortom ben je opzoek naar een schilder die niet alleen professioneel werk oplevert tegen een aantrekkelijk tarief, maar ook het juiste advies geeft en met zorg en aandacht de opdracht uitvoert, dan ben je bij Yes-Bouw aan het juiste adres.

Vraag dus direct een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Offerte